Politica S.C. Electro Bencons S.R.L este de a furniza clientilor, produse si servicii de inalta calitate in domeniul proiectarii si executarii de instalatii electrice, care sa satisfaca nemijlocit nevoile acestora, prin oferirea de solutii si informatii tehnice adecvate si actualizate, din domeniul nostru de activitate protejand mediul inconjurator si respectand reglementarile in domeniul securitatii ocupationale.

Principalul scop este de a deveni una din organizatiile de top din Romania in domeniul proiectarii si executarii de instalatii electrice, avand suportul asigurat de competenta personalului si de specializarea continua a acestuia.

Conducerea S.C. Electro Bencons S.R.L si angajatii organizatiei, sunt preocupati in permanenta de calitatea produselor si serviciilor oferite si considera calitatea, protectia mediului si securitatea muncii ca fiind liniile directoare a intregii activitati, urmarind perfectionarea ei prin implementarea, mentinerea, analizarea si imbunatatirea sistemului de management integrat, conform cerintelor standardelor EN ISO 9001:2008, EN ISO 14001:2004 si OHSAS 18001:2007.

Alaturi de angajati, Reprezentantul Managementului este investit de catre Administratorul S.C. Electro Bencons S.R.L cu toata autoritatea si are la dispozitie toate mijloacele pentru a asigura indeplinirea obiectivelor noastre.

Pentru noi calitatea reprezinta, procese de lucru clar definite si organizate, in urma carora putem oferii clientilor nostri produse si servicii pe masura exigentelor acestora.

Dorim sa dezvoltam cu furnizorii si clientii nostri relatii durabile si reciproc avantajoase in vederea realizarii obiectivelor noastre din domeniul nostru de activitate.

Pretindem de la furnizorii nostri ca produsele livrate de ei sa corespunda cerintelor de calitate, mediu si securitate ocupationala impuse produselor respective.

Este important pentru noi ca toti clientii sa fie multumiti in totalitate de serviciile noastre.

Sistemul nostru de Management Integrat si eficienta activitatii noastre permite
conducerii S.C. Electro Bencons S.R.L. sa-si asume responsabilitatea pentru calitatea produselor/serviciilor oferite.

Acest lucru ofera totodata o garantie partenerilor nostri ca serviciile oferite de noi vor fi la dispozitia lor in timp util si la un nivel calitativ ridicat asigurand protectia mediului inconjurator si respectarea cerintelor de securitate ocupationala.

Drawing Compasses
bde9ac1910e4cd18afe88aecba26b845-768x576
instalatii-sanitare