INSTALATII ELECTRICE DE CURENTI SLABI
Instalatiile de curenti slabi reprezinta acele instalatii electrice ce sunt parcurse de curenti de intensitate mica in raport cu cei ce parcurg instalatiile de lumina sau forta.
Intensitatea scazuta a curentului se datoreaza in special puterii mici a receptoarelor din astfel de instalatii.

Electrobencons proiecteaza si executa orice fel de instalatii electrice de curenti slabi, pentru cladiri rezidentiale, civile, pentru cladiri economice, dar si pentru cladiri industriale.

Indiferent de amplitudinea si complexitatea proiectului, echipa de experti este pregatita sa rezolve orice problema de ordin electric si nu numai din acest domeniu. 

Electrobencons poate realiza si instalatii sanitare, instalatii de protectie contra incendiilor, instalatii termice si instalatii de climatizare.

Pas Instal > Instalatii Electrice > Instalatii de curenti slabi (radio TV, interfonie, CCTV, avertizare incendiu etc.)
Instalatii alimentare apa:
Instalatiile de curenti slabi sunt acele instalatii electrice care transmit curent electric de intensitate mica, spre deosebire de instalatiile obisnuite, precum instalatiile de iluminat si prize.

Acestea pot fi sisteme de cabluri de retele de telefonie si fibre optice, cablare structurala, detectie si avertizare, instalatii pentru prevenirea incendiului, instalatii de acces, televiziuni cu circuit inchis, retele de calculatoare, instalatii pentru semnalizari acustice si optice, instalatii electrofonice, instalatii de ceasuri electrice.